Орбітреки в elitesport
Привіт, шановні відвідувачі сайту basketball-training.org.ua
Зміст
У цій статті я хочу познайомити Вас з кардиотренажерами, які увібрали в себе основні переваги бігових доріжок і велотренажерів. Як Ви вже здогадалися з назви статті, ми поговоримо про Орбітреки (orbitrek), широкий асортимент яких представлений в магазині EliteSport.

Кардіотренажери орбитрек компанії EliteSport
Відео: Orbitrek Elite
Що таке орбитрек і яка його користь?
Почнемо з короткої довідки. Орбитрек є тренажер, здатний імітувати різні спортивні вправи, які Ви зазвичай виконуєте в ході кардіотреніровки. Наприклад, це може бути біг, спортивна ходьба, біг по сходах (або Hill Sprint, про який ми розповідали в статті про 9 способах збільшити свій стрибок в 2012 році).
Правильно підібрані, збалансовані і регулярні заняття на такому тренажері допомагають спортсмену поліпшити роботу серцево-судинної і дихальної системи (прибрати задишку, стабілізувати серцевий ритм при навантаженнях). Займаючись на орбітрек, Ви можете не тільки позбавити своє тіло від зайвих кілограмів, надавши йому рельєфні форми, але і збільшити м`язову масу одночасно з абсолютною силою м`язів. Ну а якщо додати до цього поліпшення координації рухів, спритності і витривалості - то отримаємо просто ідеальний тренажер, що дозволяє здійснювати практично всі елементи бігових тренувань, і при цьому не залишати будинок.
Ще кілька слів про те, які м`язи можна пропрацювати, займаючись на orbitrek:
Відео: Орбитрек HouseFit для будинку
- робота над сідничний м`яз з паралельним зміцненням підколінних сухожиль;
- робота над литкових м`язах і м`язами стегна (так, це наш стрибок);
- робота над м`язами грудей і плечового пояса і багатьма іншими групами м`язів.
Купити орбитрек в EliteSport: як правильно вибрати тренажер?
Якщо чесно, то починаючи писати цю статтю, я думав, що абсолютно все орбітреки стоять дуже дорого. Скажу відразу - я помилявся. Скориставшись пошуком за запитом «купити орбитрек»Я опинився тут: https://elitesport.com.ua/catalog/2/kardiotrenazheri/orbitreki-dom. Яке ж було моє здивування, коли відсортувавши список тренажерів за вартістю, я побачив, що ціни на орбітреки починаються від 150 $ (ціна не найдорожчих баскетбольних кросівок), і закінчуються 3000 $.
Давайте розберемося, якими бувають орбітреки. Залежно від розташування маховика (одна з найважливіших частин тренажера, накопичує кінетичну енергію, яка забезпечує постійний рух педалей під час тренування) виділяють:
- орбитрек з заднім приводом (Класичний орбитрек) - мало рухомих частин, менше проблем в обслуговуванні, важелі для рук прикріплені до педалей;
- орбитрек з переднім приводом - може бути менш стійким, ніж класичний варіант. Маховик може мати більшу вагу;
- орбитрек з центральним приводом - це новинка ринку, характеризується більш короткої, але широкою формою і високою стійкістю.
Особливістю занять на orbitrek є створення штучного опору руху (аналог тренувань в гумках, які можна побачити в Технологіях спорту - баскетбол). За видами опору, орбітреки діляться:
- тренажери, які використовують механічне опір - в основі знаходиться ремінь, натягуючи або послаблюючи який можна регулювати опір. Мінуси - ремінь часто виходить з ладу, тренажер шумить. Однак якщо Вам відключать світло - орбитрек продовжить працювати;
- тренажери, які використовують магнітне опір - система застосовується в бюджетних варіантах хороших тренажерів;
- тренажери, які використовують електромагнітні системи опору - ця система розроблена для професійних орбітреків, відповідно і коштувати буде в рази дорожче. Чи потрібен Вам такий тренажер на перших етапах тренувань?
Відео: Power Plate® - реклама
Тренажер орбитрек: підводимо підсумки
Насправді, на
За посиланням, яку я привів вище Ви зможете знайти близько 150 різних моделей домашнього кардиотренажера орбитрек. Хороший сайт, великий вибір, зручна навігація і адекватні ціни - ось що таке фірма EliteSport.
А на цьому стаття закінчена, бажаю Вам вдалих тренувань і до швидких зустрічей на сторінках нашого сайту.